Κρεμμύδι Η διατροφική του αξία και οφέλη

Το Κρεμμυδι και οι ιδιότητές του

Τo Κρεμμύδι είναι φυτό, γνωστό και με τα ονόματα κρόμμυον ή Άλλιον το κοινό. Το Κρεμμύδι είναι λαχανικό με επιστημονική ονομασία Άλλιο το κρόμμυο (Allium cepa) και πιθανή προέλευση από τη νοτιοανατολική Ασία. Τα φύλλα αλλά και ο βολβός του, κοινώς γνωστά ως φρέσκο Κρεμμύδι & ξηρό Κρεμμύδι αντίστοιχα
Το Κρεμμύδι είναι κυρίως γνωστό για δύο πράγματα: την κακή αναπνοή και τα δάκρυα. Γνωρίζατε όμως ότι τα ωμά Κρεμμύδια έχουν και μοναδικές θεραπευτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, που καθαρίζουν και αποτοξινώνουν το σώμα μας, ενώ μας προστατεύουν και από σοβαρές νόσους;
Τα Κρεμμύδια περιέχουν μεγάλη ποσότητα

To see the full content, share this page by clicking one of the buttons below

Leave a Reply